Over iris.nl

Het ‘ecosysteem’ voor beleggers, iris.nl, is eigendom van Finodex BV. Finodex is een software-bedrijf, gespecialiseerd in beleggingstechnologie voor signaalbeleggen en voor zelf beleggen.

iris.nl is het platform voor signaalbeleggen, waarop particuliere beleggers een interessante beleggingsstrategie van een systeem kunnen volgen. Via iris.nl ontvangt de belegger de koop- en verkoopsignalen, de ‘trading signalen’ en met de Copy Trade functionaliteit zet de belegger deze signalen eenvoudig om in orders voor de broker.

De software van het platform zorgt ervoor dat de signalen bij de volgers van een systeem terecht komen. Volgers beslissen zelf of ze de signalen handmatig omzetten in orders of dat ze met ondersteuning van de software de trades eenvoudig naar hun eigen portefeuille kopieëren.

  • iris.nl is powered by Finodex. Finodex is gespecialiseerd in beleggingstechnologie voor signaalbeleggen en voor zelf beleggen. Finodex is daarnaast aanbieder van trading systemen en modelportefeuilles.

  • Finodex heeft als missie om retail beleggers structureel beter te laten beleggen met financieel technologische innovaties.

  • Finodex is in 2009 opgericht door Herbert Robijn (1965), pionier in opties, statistiek en software-oplossingen voor professionele en particuliere beleggers. Auteur van boeken over optiestrategieen.