Connected Broker: TradersOnly 

TradersOnly is er voor traders only. Maar het is ook ván traders only. Het is opgericht door beleggers, die beter en succesvoller willen beleggen. Dichter op de beurs, met meer opties dan aandelen alleen.

Beleggen moet rendement opleveren, maar het mag ook leuk zijn, spannend. Waarom zou je alleen in aandelen willen zitten als je ook kunt spelen met bijvoorbeeld Amerikaanse opties? Of Futures?

Nieuwe strategieën ontwikkelen, verhalen achter de trades ontdekken, dat is wat we doen en waar we enthousiast van worden. Dat willen we graag delen met andere beleggers, die net als wij toe zijn aan het echte beleggen.

Hoe betrouwbaar is TradersOnly?

Veiligheid is zeer belangrijk in de financiële wereld. Ook TradersOnly hecht bijzonder veel aandacht aan veiligheid en het bijhorende vertrouwen. Wij zorgen daarom voor een optimale bescherming voor al onze cliënten.

1. Toezicht AFM en DNB

TradersOnly heeft een vergunning als beleggingsonderneming en is volgens de Wet of het financieel toezicht (Wft) ingeschreven in het register van de AFM. TradersOnly staat hiermee onder toezicht van AFM (Autoriteit Financiële Markten) en DNB (De Nederlandsche Bank). Via een notification for cross border services (Europees paspoort), mag TradersOnly zijn diensten aanbieden in België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, Italië, Ierland, Luxemburg, Noorwegen, Portugal, Spanje, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

2. Bescherming bij terugstorting

Bedragen kunnen enkel teruggeboekt worden naar een tegenrekening die persoonlijk op uw naam staat. Het is dus niet mogelijk om bedragen van uw effectenrekening over te boeken naar een rekening van iemand anders.

3. Maximale vermogensdekking en juridische bescherming

Het geldsaldo staat op een gesegregeerde rekening. Hierdoor blijft uw geld volledig gescheiden van de eigen gelden van de broker.

4. Maximale waarborgen voor je effecten en liquiditeiten

Uw rekening wordt door de SIPC (Securities Investor Protection Corporation) gewaarborgd tot $500.000 voor effecten waarvan $250.000 aan cash.

  • TradersOnly
    Gouverneurlaan 4
    6002 EC Weert
    The Netherlands

  • +31 (0)495 583 385

  • support@tradersonly.nl

Open een gratis rekening