Connected Broker: MeXem

Mexem levert brokeragediensten met betrekking tot verschillende financiële instrumenten, waaronder aandelen, opties, futures, termijnopties, ETF’s, warrants, gestructureerde producten.

Mexem Ltd is een Europese broker gereguleerd door de CySEC, licentie nummer 325/17
Mexem Ltd staat geregistreerd in het register van Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Over MeXeM

Regulering & Veiligheid

De rekeningen van MeXeM-rekeninghouders zijn door de SIPC verzekerd tot een waarde van $500.000, waarvan maximaal $100.000 in cash. Daarnaast heeft MeXeM een aanvullende verzekering bij Lloyd’s of London die zorgt voor een additionele $29,5 miljoen waarvan inclusief $900.000 in cash.
MeXem voldoet aan de EU-regulering en wordt gereguleerd door Cysec. Ook staat MeXeM geregistreerd bij de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Daarnaast wordt de broker gereguleerd door de Amerikaanse SEC, FINRA en NFC.
Door zowel de Amerikaanse als Europese regelgeving moeten de aandelen en andere effecten apart bewaard worden op een gesegregeerde rekening. Hierdoor kunnen aandelen van beleggers niet aangesproken worden bij een eventuele faillissement van MeXeM of Interactive Brokers.

SmartRouting voordeel voor de beste prijs executie

MeXeM SmartRoutingSM zoekt naar de beste aandelen, opties en combinaties prijzen die beschikbaar zijn op het moment van een order. Het systeem zal dan ook meteen de order electronisch executeren.

Handelen op een bekroond Platform

Altijd en overal handelen op de beurs met uw pc, tablet of smartphone. Het MeXeM handelsplatform is speciaal ontwikkeld door en voor beleggers. Dat betekent dat u met gemak uw transacties kunt uitvoeren en ten alle tijden een goed overzicht heeft van uw beleggingen. Deze broker is door het vakblad Barron’s al meer dan 10 jaar op een rij bekroond tot het beste beleggingssoftware. Beleggers handelen bij MeXeM op een veilig en compleet platform, snel en effectief wereldwijd.

MeXeM is een Interactive Brokers broker

Interactive Brokers LLC “is een geregistreerd Broker-Dealer, Futures Commission Merchant en Forex Dealer Member, gereguleerd door de US Securities and Exchange Commission (SEC), de Commodity Futures Trading Commission (CFTC) en de National Futures Association (NFA), en is een lid van de Financial Industry Regulatory Authority (FINRA) en verschillende andere zelfregulerende organisaties. Interactive Brokers onderschrijft of beveelt geen enkele financiële instelling of financiële dienstverlener aan, inclusief brokers, introducing brokers & andere externe financiële adviseurs of hedgefondsen. Interactive Brokers biedt executie- en clearingservices aan klanten. Geen van de hierin opgenomen informatie vormt een aanbeveling, aanbod of uitnodiging tot het doen van een aanbod van Interactive Brokers om een effect, financieel product of instrument te kopen, verkopen of te behouden of om deel te nemen aan een specifieke beleggingsstrategie. Interactive Brokers geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de nauwkeurigheid of volledigheid van de informatie die op deze website wordt aangeboden.

  • MeXeM

    Prof. J.H. Bavincklaan 7
    1183AT Amstelveen
    Nederland

  • +31 (0)20 2622685

  • info@mexem.com

Open een gratis rekening