Finodex Beleggingstools

Optie Navigator

Zoekt en vindt binnen een minuut de beste strategie bij uw visie of marktverwachting. Belangrijk: de Optie Navigator houdt rekening met risico, potentieel rendement en statistische kansen. Ondersteunt 29 optiestrategie types, zodat er altijd een passende strategie is te vinden. Geeft inzicht in potentieel resultaat en risico per optiestrategie, gebaseerd op de opties 2.0 methode.

Meer weten
Bestellen

Optie Analyse

De Optie Analyse beleggingstool is een tool voor de veeleisende optiebelegger. volatiliteiten maken een belangrijk onderdeel uit van de tool: historische optie volatiliteiten, historische aandelen volatiliteiten. Daarnaast: direct inzicht in spread tussen verschillende opties. Mooi: Optie Indicatoren, oa Volatility Index en Percentiel op optieklasseniveau en per optie serie.

Meer weten
Bestellen

Optiestrategie Zoekmachine

Doorzoekt de hele markt, razendsnel, op interessante optiestrategieën met slimme zoekcriteria. Ondersteunt 11 optiestrategie types, zoals Covered Calls, Iron Condors en Short Strangle. Toont mooie tabellen en grafieken met positie simulatie van een geselecteerde strategie. Geeft inzicht in rendement op 3 verschillende data: per vandaag, op expiratie en een week of een maand voor expiratie.

Meer weten
Bestellen

Technische Analyse

Maak zelf de mooiste charts met de 10 meest gebruikte technische analyse indicatoren en overlays. Belangrijk: je ziet meteen zien of een koers binnen een geprojecteerde bandbreedte is geëxpireerd met de Expiry Probability Cones. Unieke feature voor direct inzicht in het koersgedrag van de onderliggende waarde. Extra mooi: koop- en verkoopsignalen, zelf instelbaar.

Meer weten
Bestellen

Mijn Portefeuille & Aandelen

Nog net niet uw beleggersgeweten, maar het scheelt niet veel. Met Mijn Portefeuille weet u precies hoe u er voor staat. Monitor meerdere portefeuilles en hou altijd inzicht in toekomstige ontwikkeling potentieel resultaat en risico met geavanceerde portefeuille simulaties. Bewaak je (virtuele) portefeuilles met Alerts op portefeuille niveau.

Meer weten
Bestellen